A liverpooli legenda leköpte kritikusát

A Manchester United 2-1 arányban nyerte a Premier League szombati rangadóját a Liverpool ellen. A Vörös Ördögök egyik rajongója kiszúrta az autójában ülve, hogy Jamie Carragher, a csatából vesztesen kikerülő csapat legendás egykori játékosa hajt mellette.

A manchesteriek drukkere kihasználva az alkalmat átszólt a Sky Sports szakértőjének, amolyan angolos zrikálásként. Carraghert azonban úgy felidegesítette az illető, hogy dühében jókorát köpött a sofőr autójára. Bár a telefonos felvételen ez nem látszik, de az autóban ült a United-szurkoló 14 éves kislánya is.

Természetesen komoly ügy lett a felvételből, a Sky Sports büntetést ígért szakértőjének, az sem kizárt, hogy kirúgják a tettéért. Mindeközben Carragher is belátta, hogy hibázott – mit mást tehetett volna – és másnap a családtól is bocsánatot kért.

Teljes filmaszakadás volt, személyesen kértem bocsánatot az egész családtól még este. Háromszor-négyszer beszóltak az úton, mire a felvételen látható jelenet lezajlott és elveszítettem a fejem. Elnézést kértem, de nincs bocsánat arra, amit tettem.

Carraghert Dániában várták volna szakértőnek a Manchester United aktuális Bajnokok Ligája-mérkőzésére, de érthető okokból elvették tőle a feladatot. A jövője erősen kérdéses.


Source: 24 teszt