Annyit műtette már a melleit, hogy a méretüktől vezetni sem tud

Már eleve a természetes mellmérete is Leia Parkernek 30E-s volt, de fontezrek elköltésével mára 32NN-esre növelte – írta a Metro.

Ezzel szerinte az övé Nagy-Britannia legnagyobb melle.

Mindez komoly nehézségeket is jelent neki, egyrészt nem tud autót vezetni, nem tud eljárni futni, ahogy csak kismamapárnával tud kényelmesen feküdni, aludni. Melltartót is speciálisan neki készítve rendeli az Egyesült Államokból.

Sokat járok edzőterembe, de nem tudok futni, mert fáj tőle a hátam és a vállam, és nem tudok vezetni sem, mivel túl fájdalmas a kezeimet kinyújtani annyira, hogy elérjem a kormányt.

A karrierjének viszont jót tett, hiszen glamourmodell, és havi 10 ezer fontot is megkeres, ami pont annyi, mint amennyit a melleire költött. Forintban ez egyébként úgy 4 millió forint.Összesen öt műtéten esett át, ebből kettőt fizetett saját maga, ez volt 10 ezer font, a többit kifizették neki. Három műtétet csináltak csak meg neki a brit orvosok, majd azt mondták, annál nagyobbat nem lehet neki, így még kettőn külföldön esett át.

Parker tizenévesen önbizalomhiánnyal küzdött a mellei mérete miatt, sőt, bulémiás is volt. 19 évesen feküdt először a kések alá, aztán rájött, hogy modellként nagyobb mellel még többet keres, ezért újabb műtéteket vállalt.


Source: 24 teszt