Boldog István jelezte, hogy Erdély szerinte Magyarországé

A fideszes Boldog István mostanában turbó fokozatba kapcsolt. Alighogy megírtuk, hogy szuperbetyárként szántja fel az önkormányzati választásra készülve szűkebb pátriáját, máris erősebb reflektort irányított magára azzal, hogy kólabojkottot hirdetett.

Ehhez a pártjából senki nem csatlakozott, csak a Toroczkai László-féle szélsőjobbos Mi Hazánk kezdett akciósorozatba a Coca-Cola ellen, de ez nem tette szomorúvá Boldogot, aki az őt zavaró plakátok cseréje után is folytatja a harcot.

A korábban a Pride betiltását is követelő képviselő a „meleglobbi” elleni ádáz küzdelem mellett szakított időt egy csatorna átadására, és egy erdélyi turnéra is. Utóbbi keretében szervezett egy kis családi programot, és fiával együtt állított egy Nagy-Magyarország-táblát a Madarasi-Hargitán.

A trianoni döntést kétségbe vonó irredenta megmozdulás inkább passzol a Mi Hazánk politikájához, mint a Fideszéhez. Ugyanis Orbán Viktor Tusványoson azt mondta, hogy a szocialista román kormánnyal egyre jobb a kapcsolata. Illetve az Erdéllyel foglalkozó fideszesek is legfeljebb az erdélyi autonómia mellett szállnak síkra, de Nagy-Magyarország határainak visszaállítását nem igazán követelik.Kiemelt kép: Boldog István / Facebook


Source: 24 teszt