Fehérneműben inspirál másokat az állandóan bedagadt lábú nő, hogy szeressék a testüket

A különbségek tesznek minkét gyönyörűvé

– mondja Carmen Smith, aki nyiroködémában szenved, ami azt jelenti, hogy állandóan be van dagadva a lába és a lábfeje. Még csak három éves volt, mikor kiderült ez nála, miután állandóan fájt – és a mai napig fáj – a lába. A betegséget az okozza, hogy nem alakult ki rendesen a nyirokér hálózat a lábában és emiatt felhalmozódik a nyiroknedv.

De a fizikai fájdalom mellett lelki problémákat is okozott a fiatal nőnél, mert kényelmetlenül érezte magát a lábai kinézete miatt és ezen az sem segített, hogy sokszor férfiak is megjegyzéseket tettek rá.

Aztán eldöntötte, hogy pozitívabb lesz a hozzáállása és nem foglalkozik mások véleményével. Ebben nagy segítségére volt barátja, Kahari Jumal, aki megtanította szeretni a testét. Azóta teljesen máshogy látja magát.

Big girls belong in lingerie TRUST THAT! Embrace the squish, the cellulite, the rolls and the body you were born to love. Thank you @fashionnovacurve for making us curvy chicks feel the love in this sexy piece. Use code CAKEXO for money off the entire site @fashionnova 💕 . . Photographer: @cordobaphotography Location: @cordobacreatives . #novababe #fashionnova #everyBODYbeautiful #workinprogress #eatthecaketoo #carmenrene #fatandhappy #fatandhealthy #becauseitsmybody #effyourbodystandards #effyourbeautystandards #honormycurves #beautybeyondsize #sizesexy #iamstrong #lingerie #sexylingerie #thick #thickthighlife #bbwlove #bbwstagram #plussizelove #plussizemodel #bodypositive #bodylove #confidence #beyou #imnoangel #perfectfigure

A post shared by Carmen Rene (@eatthecaketoo) on Jan 23, 2018 at 5:36pm PST

Ráadásul, ahogy nőtt az önbizalma, elkezdte megosztani a gondolatait, tanácsait olyan nőkkel, akiknek szintén problémájuk van a kinézetükkel. Ehhez kacsolódóan készíttetett el magáról egy fehérneműs fotósorozatot, hátha ezzel másokkal is inspirál. Emellett felhívta a figyelmet a képekkel a nyiroködéma okozta problémákra is.

A hatás pedig nem maradt el, rengeteg pozitív kommentet kapott a képeihez, köztük olyanokat, hogy másoknak is sokat segített saját magukat szépnek látni.

Kiemelt kép: Instagram, via Metro


Source: 24 teszt