Jóval fiatalabb férfiak udvarolnak a 63 éves nagyinak

A Melbourne-ben élő Lesley Maxwell 63 éves. Állítása szerint hevesen érdeklődnek iránta a jóval fiatalabb férfiak – de nem mindig volt ez így.

Maxwell azt mondja, mindig is érdekelte a fitnesz, az egészséges életmód, de valamiért csak 48 évesen kapott rá az aktív sportolásra. Akkor viszont nagyon: szigorúan tartotta – és a mai napig tartja – magát a heti 5 edzéshez, alkalmanként 1 órát töltött a konditeremben.

Ma már fitneszedzőként dolgozik, 30 díjat nyert különböző versenyeken. Mindez kihatott a külsejére, önbizalmára és az iránta érdeklődő férfiak számára. Most egyébként épp egyedülálló, miután elvált nála 13 évvel fiatalabb férjétől. Így néz ki a 63 éves, három unokával rendelkező nagymama:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lesley Maxwell (@lesleymaxwell.fitness) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2019, időpont: 1:08 (PDT időzóna szerint)

Nincs különlegesebb „titka”: a szabadsúlyos edzésekben hisz, és szerinte fontos, hogy tápértékben gazdag ételeket fogyasszunk. Lesley ma sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, mint fiatalkorában, ezért mindenkinek azt tanácsolja: nem érdemes várni, minél előbb neki kell kezdeni az aktív sportolásnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lesley Maxwell (@lesleymaxwell.fitness) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2019, időpont: 2:42 (PDT időzóna szerint)

 


Source: 24 teszt