Nagy Feró: Nekem tetszik, hogy Orbán Viktor felköszöntött

Nagyon jólesett, hiszen olyan fügepálinkából kaptam, amelyhez szerintem a Karmelita kolostorban termelték a fügét

– mondta az Orbán Viktortól kapott ajándékáról Nagy Feró. A zenészt 75. születésnapja, valamint az ez alkalomból megjelent tribute-lemez apropóján kérdezte a Rockstation blog. A születésnapi Orbán-üdvözletről Feró még annyit mondott: „nagyon jólesett, hogy a miniszterelnök úr észreveszi, hogy születésnapom van és foglalkozik vele”, valamint azt, hogy nem zavarja, ha valaki a miniszterelnöki köszöntő miatt nem rajong érte.

„Nekem a születésnapi albummal kapcsolatosan az az elsődleges, hogy az én személyem vagy a szerzeményeim, a tevékenységem összefogta a zenésztársadalmat, és Ákostól Bródyig mindenki megtisztelt azzal, hogy rajta van ezen a lemezen” – nyilatkozta a születésnapi kiadványról, hozzátéve, szerinte a zenésztársadalom tagjai politikai oldaltól függetlenül összetartoznak, „ez egy nemzeti minimum”.

Kapcsolódó

A 75 éves Nagy Feró 7,5 fontos száma

75 éves lett a nemzet csótánya, az eseménydús karrierrel rendelkező Nagy Feró. Születésnapja alkalmából számunkra kedves szerzeményeiből válogatottunk.

Az interjúban felmerül, mit szól Feró azokhoz a kritikusokhoz, akik szerint túl sok bulvárjellegű szereplést vállalt az utóbbi években.

Ez most beképzelt duma lesz, de egy nálam tehetségtelenebb ne mondja már meg nekem, hogy mi a rock n’roll és hogy mi az, amit el lehet vállalni!

– feleli Feró, hozzátéve: „Szerintem minden műsorban, amelyben szerepeltem, saját magamat adtam. A Pappa Pia című filmben is, nincs benne mit szégyellni. Amikor mentor voltam, én voltam a legjobb mentor. Mit kell erről beszélni? Ja, hogy valakinek ez nem tetszik, mert ő egy szerencsétlen egyvágányú zenész? Hát, az az ő baja!”

The post Nagy Feró: Nekem tetszik, hogy Orbán Viktor felköszöntött first appeared on 24.hu.


Source: 24 teszt