Nem hagyták a sztárséfnek, hogy teljesen vegán menüt kínáljon, felmondott

Távozik a Claridge’s hotel éttermének éléről Daniel Humm sztárséf, mert a hotel vezetése nem engedte, hogy teljesen vegán menüt vezessen be, írja a Guardian. A séf a Davies and Brook nevű étterem menüjét akarta megújítani, de a hotel vezetése attól tart, hogy a hotel törzsvendégeit felbosszantaná, ha teljesen növényi alapú menüt vinnének. A hotel a Twitteren közölte, hogy bár megértik és tiszteletben tartják Humm elveit, a teljesen növényi alapú étrend nem az az út, amit követni akarnak. A hotel London egyik legelőkelőbb negyedében található, és jelenleg százhuszonöt fontba, azaz több mint ötvenezer forintba kerül egy négyfogásos menü.

Humm nem árult zsákbamacskát azzal, hogy milyen trendeket követ: New York-i fine dining étterme, a háromszoros Michelin-csillagos Eleven Madison Park év elején állt át teljesen vegán menüre. A mostani távozása kapcsán Humm az Instagramon arról írt, ebben a kérdésben nem kompromisszumkész.

Számomra a jövő növényi alapú

– zárta rövidre a kérdést.

The post Nem hagyták a sztárséfnek, hogy teljesen vegán menüt kínáljon, felmondott first appeared on 24.hu.


Source: 24 teszt