Osvárt Andrea: Leborotválni a pasim a hátát olyan, mint egy pattanást kinyomni

A beszélgetés onnan indult, hogy Ábel Anita megkérdezte, ki hogy szőrtelenít, erre azonban senki sem vállalkozott nyíltan. Osvárttól viszont megtudtuk, nála volt már olyan, hogy megkérte a partnerét, kicsit egységesítse a szőrarányt a testén, amit a férfi először nem értett, de haverjait megkérdezve kiderült, hozzájuk is fordultak már ilyen igényekkel párkapcsolatban. A színésznő-producer utána arról beszélt, az a kapcsolat egy új szintje, amikor a férfi mer segítséget kérni például abban, hogy borotválja vagy gyantázza le neki a hátát, mert ő nem tudja, de szeretne megszabadulni a szőrtől.

Van, aki hálás volt, hogy előttem meg meri lépni ezt. Ez intimitást jelent, tök jó érzés, hogy egy kapcsolatban nem kell takargatni magunkat, megmutathatjuk, hogy kik vagyunk. Ez olyan, mint egy pattanást kinyomni a másiknak

– mondta Osvárt, Ábel Anita pedig hozzátette: Hollywoodban nagyon sok színésznő újra szőrös, mert azt vallják, úgy kell kinézni, ahogy a természet megteremtett minket.

Olyan sok biztos nem

– kontrázott rá Dobó Kata, aki a műsor elején elmondta, valószínűleg címlapot érne bármilyen válasz, amit arra adna, milyen módon szőrtelenít, vagy teszi-e egyáltalán.

Kiemelt kép: Spektrum Home


Source: 24 teszt