Schwarzeneggernek arra is jutott ideje, hogy Kaliforniában emlékezzen meg egy lövöldözésről

Arnold Schwarzenegger legutóbb a kaliforniai Thousand Oaks város egyik bárjában járt, ahol tavaly novemberben egy fegyveres 11 embert mészárolt le egy gépfegyverrel, majd saját magával is végzett. Schwarzenegger nyitotta meg ugyanis azt a country-emlékkoncertet, amit az elhunytak tiszteletére rendeztek.

Police cars are seen outside a country music bar and dance hall in Thousand Oaks, west of Los Angeles, after a gunman barged into a large, crowded venue and opened fire late November 7, 2018, killing at least 11 people, US police said. (Photo by Javier TOVAR / AFP)

Az egykori kormányzó azt is elmondta, pontosan ez az az összetartó szellemiség, ami az országot jobbá teszi:

Inspirálnak azok a nagyszerű művészek és az a közösség, akik ma összegyűltek ezen az eseményen, hogy együtt támogassák a hozzátartozókat, egyúttal emléket állítsanak az áldozatoknak. Pontosan ez Amerika

— mondta a 71 éves színész, aki hogy még autentikusabb legyen, cowboy kalapban jelent meg az eseményen. Tényleg becsülendő, hogy minden apró dologra van ideje, ami egyáltalán nem a sajtónak szól.

775138072RC019_Arnold_Schwa.jpg

Ez volt Schwarzenegger beszéde Andy Vajna temetésén

Szót ejtett Vajna kivándorlásáról, Stallone-ról és arról, hogy a magyar filmproducer gulyással és rántott hússal szerette megvendégelni.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images for Academy of Country Music


Source: 24 teszt