Olcsó OKJ Képzések Kiemelkedő Partnertől.

Olcsó OKJ  Képzések Kiemelkedő Partnertől.OKJ Képzések és OKJ Tanfolyamok terén az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az elmúlt 10 évben az egyik kiemelkedő minőségek nyújtó felnőttoktatási cégévé vált Magyarországon.
Az iskola szem előtt tartva a 2015-2016-os OKJ Képzések körüli változásokat, azokat beintegrálva, megteremtette a leghatékonyabb Olcsó OKJ Tanfolyamok eredményes és minőségen felüli kivitelezését. Az (OKJ) Országos Képzési Jegyzékben szereplő képzések palettájából több, mint 100 OKJ Tanfolyamot sikeresen engedélyeztetett és azokat Olcsó tandíjjal elindította. Fülöp Henrik Intézményvezető kérésünkre elmondta, hogy a siker titka minden esetben azon a momentumon múlik ami az OKJ képzések piacán a legnehezebb, éspedig: Olcsó, Minőségi feltételeket biztosítani a képzésben résztvevők számára.

Emeltet Fülöp Henrik igazgató megemlítette az OKJ Képzések és OKJ Tanfolyamok vonatkozásában további tapasztalatát, miszerint: „Segíteni! Megérteni! Tanítani!”

Ezekkel a szavakkal sikerült Fülöp Henrik vezetésével kiemelkedni a Felnőttképzési piacon OKJ Képzések és OKJ tanfolyamok szervezése és megvalósítása terén. Magyarország kiemelkedő, minőséget és megbízhatóságot nyújtó OKJ Képzéseket és OKJ Tanfolyamokat kivitelező cége az “IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény a 2016-os évben is. Keressen bennünket kepzes@ioszia.hu email címen.
Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,

A Olcsó OKJ Képzések Kiemelkedő Partnertől. bejegyzés először a Országos Média jelent meg.